1 лютого 2022 22:14

Алекс ВЕЛИКИХ: "Для Супряги перехід в "Сампдорію" - можливість реанімувати кар'єру"

Футбольний скаут Алекс Великих в ексклюзивному коментарі відеожурналу Yellow поділився думкою про трансфер нападника Динамо Владислава Супряги в італійську Сампдорію.

- Супрязі потрібно розуміти, що йому ніхто не дасть багато часу на розгойдування. Умови переходу пов'язані з орендою з правом викупу або її продовження. Цей викуп буде дуже залежати від його виступів і збереження Сампдорією прописки в Серії А, а також від вимог уболівальників. Зараз вболівальники налаштовані до нього лояльно.

Я вважаю, що ця можливість унікальна для українського гравця, що переходить у статусі зірки, порівнюваної з Шевченком. Однак він переходить в той момент, коли в його кар'єрі відбувається спад. Для нього це можливість реанімувати кар'єру і довести свою профпридатність. Я завжди говорив, що у того, хто повірить в Супрягу і розкриє його, буде шанс виграти на цьому гравцеві бінго.

Думаю, що перехід саме зараз дуже вигідний для всіх сторін: для гравця, для агентів, для Динамо і збірної України, яка в майбутньому може отримати нападника, — сказав Великих.