29 грудня 2022 21:34

Насрі: "Я називав Манчіні у "Манчестер Сіті" останніми словами"

Француз Самір Насрі зізнався, що італієць Роберто Манчіні ставився дуже неповажно до підопічних у "Манчестер Сіті". Зокрема, саме на цьому грунті у нього мав місце конфлікт з тренером.

"Це був виїзний матч з "Вулвергемптоном". У нас зав'язався конфлікт, і він продовжив сперечатися зі мною в першому таймі. Я попросив його зупинитися. Якщо ти незадоволений, заміни мене. Цього не сталося, я збирався вийти на поле в другому таймі. У роздягальні я зняв бутси і сказав Яя Туре, що сидів поруч, що якщо Манчіні знову буде говорити зі мною в такому тоні, я кину в нього бутси. Тренер нешанобливо ставився до футболістів команди. Ми лаялися, я називав його останніми словами.

На наступний день я відправився в Париж, а два дні по тому опинився в запасі на матч з "Манчестер Юнайтед". З Абу-Дабі прилетів президент клубу, який хотів з нами побачитися. Він сказав Манчіні, що якщо я буду в хорошій формі, ми переможемо. Я повернувся в команду, ми з Манчіні помирилися в приватному літаку, який він оплатив разом зі мною, тому що я мав повернутися з Парижа", - цитує Насрі Daily Mail, посилаючись на інтерв'ю гравця на Canal+.