21 грудня 2021 23:44

Три українці можуть покинути команду чемпіонату Казахстану

Український легіонер казахського "Окжетпеса" Iгор Дуць розповів Meta-ratings.com.ua в тому, що він і ще два українці можуть завершити виступи за клуб, який вийшов у Прем'єр-лігу чемпіонату Казахстану, але не зможе підвищитися в класі через штрафні санкції з боку місцевої федерації.


«Набравши однаковe кількість очок з "Аксу", ми за додатковими показниками посіли перше місце. Однак через невиконання клубом контрактних умов колишніх гравців команди Федерація футболу Казахстану зняла відразу дев'ять очок і це відкинуло нас на четверту позицію. Однак ще не всі втрачено: керівництво області звернулося до ФФК з проханням не застосовувати штрафних санкцій, мотивуючи це динамікою погашення заборгованостей. Вcе має вирішитися найближчими днями.


Ми з нетерпінням чекаємо, чим закінчиться ця історія, оскільки у мене і моїх земляків-одноклубників Віталія Гошкодері та Дмитра Рижука було укладено річні контракти з "Окжетпесом" з їх пролонгацією ще на сезон у разі виходу в Прем'єр-лігу. Ось чому ще немає визначеності з тим, залишимося ми в "Окжетпесi", або доведеться працевлаштовуватися в іншому місці.


Ми всі ж, сподіваємося, що "Окжетпес" допустять в елітний дивізіон. Якщо ж не вийде, то я не володію інформацією, чи будуть за "Окжетпес" в наступному сезоні в Першій лізі виступатимуть легіонери. Тому запасемося терпінням і не будемо форсувати подій".