20 грудня 2021 13:19
3

"Ведемо переговори з Суркісом з приводу викупу футболістів "Динамо". Поворознюк анонсував грандіозне посилення "Інгульця"

Одіозний президент Інгульця Олександр Поворознюк незадоволений результатами команди в першій частині сезону і взимку планує посилення складу.

- З'явилася інформація, що взимку ви плануєте робити кадрову революцію в Інгульці, і за допомогою агента Вадима Шаблія візьмете в оренду п'ять-шість гравців Динамо. Ця інформація відповідає дійсності?

- З Шаблієм ми будемо спілкуватися, це однозначно. Не виключено, що у нас будуть гравці з київського Динамо. Відразу розвію чутки і скажу, - жодного орендованого футболіста в Інгульці не буде! Зараз ми ведемо переговори з Суркісом з приводу викупу контрактів цих футболістів і беремо їх на повноцінній основі. Якщо домовимося-візьмемо, не до говоримося - не візьмемо.

- Прізвища гравців, за якими ведете переговори можете назвати?


- Щоб ви не зійшли з розуму, поки нічого не скажу.

- Значить прізвища відомі?

- Відомі футболісти в тому числі. І не тільки з Динамо. Українці та легіонери. Посилення буде божевільне! Скоро все дізнаєтеся.

- Підписувати футболістів плануєте з чемпіонату України або на закордонні Ліги теж поглядаєте?


- Іспанія, Данія, Нідерланди.

— Ого. Ці гравці з вищих ліг цих країн.

— Да.


Фото - ФК "Iнгулець"

Я так понимаю, основное здание стадиона достроено, остались отделочные работы на весну и будут сдавать летом. Так что финансы теперь у владельца будут и можно будет вкладывать в игроков и строить второй Колос.
Покупай не покупай, а с будкой и минтаем в следующем сезоне будете огород месить в пердиве.
Мова може йти також і про наших "заробітчан" в Європі. Можливо навіть про Лебеденка, Яковенка і тд... Якщо викуплять пару гравців, які зараз є в Чорноморці - це буде великий плюс.