20 грудня 2021 10:46
8

"Нас познайомив Шевченко". Нардеп від "Слуги народу" і колишній ресторатор Тищенко розповів, як став кумом Реброва

Народний депутат України Микола Тищенко розповів, як познайомився зі своїм кумом Сергієм Ребровим.

"Сергій Ребров мій дуже давній друг. Ми з ним познайомилися дуже давно, ще в юності, коли він тільки починав свою футбольну кар'єру. Нас познайомив Андрій Шевченко. Мені було 18 років, ми дружили разом, у нас була така юнацька тусовка. Пишаюся, що всі дуже відомі футболісти починали з двору. Наприклад, Шевченко з Оболоні, і я з Оболоні".

Також депутат Тищенко сказав, що всі свята проводить з екс-наставником Динамо Ребровим.

"Який я хрещений для сина Реброва? Я пам'ятаю всіх своїх хрещеників і хрещениць, їх дні народження. Але, звичайно, мені і дружина підказує, що потрібно привітати.

Я завжди дарую подарунки, і вони всі мене люблять. Навіть зараз ми будемо святкувати Новий рік з Сергієм Ребровим. Та й взагалі, всі свята ми проводимо разом", - сказав Тищенко в програмі»Світське життя".

Ребров тренував Динамо з 2014 по 2017 рік. З Ребровим біля керма Динамо ставало чемпіоном України. В даний момент 47-річний фахівець очолює Аль-Айн з ОАЕ.


Фото: РБК
Коля-мітбол: нардеп Тищенко запропонував перейменувати котлети. Народний депутат "Слуги народу" 49-річний Микола Тищенко назвав себе молоддю і закликав називати речі теж "по-молодіжному". Зокрема, "слуга" пропонує почати з котлет і називати їх "мітболами".
Ну и кума себе Ребров выбрал. А вроде умный.
Сховати
tov_suhov, Ребров умный? Ахах))
Коля "котлета" обосрался где только можно было. Хоть бы, сука, фамилию Реброва вместе со своей не упоминал.
Коля -котлела -зеленая плесень, не лучший кандидат в кумовья, как по мне.
Знал бы Ребров, что ты со временем заЗЕплесневеешь, то может и не стал торопиться кумовствать с тобой, Коля.
Классный ресторатор и тупой, бестолковый депутат. Типичный зеленый "слуга народу" от Зе. Пошел туда, куда ему не место и запятнал себе имя.
Сховати
Коля Оболонский запятнал имя? насмешили))