16 грудня 2021 13:25
1

Екс-динамівець розповів, як в Іспанії завдав футболісту фатальну травму і вибачився перед ним

Вихованець "Динамо", а нині гравець"Миная" Сергій Мякушко розповів, як в Іспанії завдав футболісту травму, через яку той змушений був завершити кар'єру. А також ще раз вибачився перед гравцем.


"Два роки тому сталася ситуація, про яку я б хотів написати тут. Коли я грав в Іспанії, в одній з ігор ми зіткнулися з футболістом Борха Лассо. Під час гри я намагався зберегти м'яч для своєї команди, але, на жаль, в момент зіткнення він отримав травму, з якою боровся два роки.


Я весь час стежив за ним і чекав його виходу на поле, і не розумів, чому так довго йде відновлення. Зараз мені стало відомо, що він вирішив закінчити футбольну кар'єру. Це дуже сумно і сумно, що бувають такі моменти у футболі, від яких ніхто не застрахований. Я просив вибачення відразу після гри, і ми говорили в лікарні, коли я приїхав відвідати його. Тоді я щиро був упевнений, що все буде добре, але, на жаль, не завжди так буває, як ми хочемо…


Зараз я хочу ще раз звернутися до тебе і попросити вибачення публічно, вибачитися перед твоїми рідними, фанатами і всіма людьми які отримували задоволення від твоєї гри. Я знаю, що таких людей дуже багато, прости", - написав Мякушко у себе в Instagram.

Таке ( травми) трапляється в футболі, на жаль.