14 грудня 2021 10:31
2

Один з лідерів чемпіонату Росії продовжить контракт з українським тренером

Тренер московського "Динамо" Андрій Воронін продовжить контракт з клубом. Про це "РБК Спорт" повідомило джерело у клубі та підтвердив співрозмовник, знайомий із ситуацією.

"Історія з майбутнім Вороніна у "Динамо" вирішена. Клуб зацікавлений у ньому, і угода буде укладена до кінця року. Головний тренер команди Сандро Шварц також виступив за продовження контракту з Вороніним", - заявило джерело в клубі.

Співрозмовник, знайомий із ситуацією, заявив, що точний термін угоди обговорюється, пріоритетний варіант - два роки.


Після 18 турів російської прем'єр-ліги (РПЛ) "Динамо" йде на другій сходинці у турнірній таблиці, поступаючись лідеру чемпіонату петербурзькому "Зеніту" двома очками.


Воронін увійшов до тренерського штабу Шварца 14 жовтня 2020 року. До цього, з 2010 по 2014 рік він виступав у складі московської команди, провівши 87 матчів і забивши 24 м'ячі.

І що в нього є українського?
Сховати
tov_suhov, ну как бы по сути только происхождение и паспорт - он родом из Одессы, а пофакту еще пацаном в лет 15-16 его увезли в Германию, где собсвенно он и играл большую часть карьеры, пару лет на своем пике он побегал в ливерпуле, а в том же динамо мск провел 4 неплохих года до завершения карьеры - там он типа свой - типа звезда, здесь в украине он нигде и не играл по сути, как человек по сути проходил становление в германии