9 грудня 2021 15:49
3

Ігор ЛЕОНОВ: "Якщо Сеньків ще раз напише брехню про мене і команду, подам на нього в суд за наклеп"

Головний тренер "Миная" Ігор Леонов прокоментував Tribuna.com конфлікт з журналістом Андрієм Сеньківим.


- Сеньків каже неправду. Він був у роздягальні? Не те щоб мене це дістало, але він не має права таке писати. Писати можна, якщо є хороший, достовірне джерело. А то, як пише він - для мене це неприйнятно. Він хоче хайпануть на "Минаї". Селезньов - легенда, на ньому хочуть зробити ім'я. Якби він викладав правду, я б нічого не говорив.


Якби Селезньов завжди був п'яний, його б тут не було. А чи гуляє він у вільний час, я не знаю, я ж не стежу за ним. На тренування він завжди приходить нормальним, але за межами тренувальної бази я не можу контролювати футболіста.


Я не потріплю, коли пишуть брехню про мене і команду. Він пише, що я не контролюю роздягальню. А він там був? Запитайте у хлопців, 25 чоловік, контролюю я роздягальню чи ні.


Селезньов не на мене кричав на тому відео, а на когось - не знаю на кого. Коли він прийшов у роздягальню, там була інша ситуація. Якби він кричав на мене, його б вже не було в команді. Але там видно, що він кричав не на мене.


- Ви сказали, що є люди, які кажуть Сеньківу, що писати, що він пише на замовлення. Кого ви мали на увазі?


- Це вже мої проблеми. Я взагалі не хочу розмовляти з ним, він пише брехню. Клянусь. Людина просто хоче хайпануть на Селезньові і "Минаї". А кого я мав на увазі – він просто неправильно мене зрозумів, я хотів інше сказати. Я хотів сказати, щоб він не чіпав Селезньова. Нехай відпустить його, і "Минай".


- Ви також сказали, що якщо Сеньків ще раз напише про команду, про особистостей, то щоб він не ображався на вас. Це можна розцінювати як загрозу.


- Ні, але якщо він ще раз щось скаже, я подам на нього в суд за наклеп. І ми будемо з ним судитися. Ось і все. Якщо він пише про мене брехню, я можу на нього в суд подати? Якщо він ще писатиме брехню про мене, я подам на нього до суду. Якщо він буде чесно писати, я не буду подавати до суду. Я не дам паплюжити своє чесне ім'я якимось журналістам, таким як Сеньків. Якщо він доведе свою правоту - немає питань. Але я виграю цей суд, тому що я завжди правий. А він неправий. У мене є 25-30 чоловік в команді, які скажуть, що я говорю правду, а він брехню. Може, є якась одна людина, яка доповідає Сеньківу. Фіг його знає. Він повинен довести, що я не контролюю ситуацію. Але я доведу, що пацани за мене.


Я не хочу подавати на Сеньківа в суд, але він хоче хайпануть на мені і Селезньові. Якби це була правда, я б з вами не розмовляв. У мене є команда, я хочу залишити її в УПЛ. Селезньов - легенда. Якщо Сеньків ще раз напише щось про мене і команду, я подам на нього в суд за наклеп. Це 100%. 300%. У мене є ім'я в українському футболі, яким я дорожу. І у Селезньова є ім'я. Бувають випадки, але це наше, в колі. Десь погуляв.


Я зібрався з усіма 25 людьми з команди і розмовляв з ним, а він взяв і виклав це в інтернет. Це залишки його совісті. Я розмовляв при всіх, не лаявся, нормально спілкувався. Це моя команда, мої 25 чоловік. Я за них голову зверну, і за Селезньова, і за інших. А Сеньків неправий. Якщо він хоче хайпувати на мені, я його просто знищу. Він неправильно робить. Я його не те що знищу, я не хочу цього, але подам до суду.


Він, може, і хороший хлопець, але не мав права писати, що я не контролюю роздягальню. Значить, хтось йому сказав: "Напиши таке, тому що треба зняти Леонова". Не хочу називати прізвища. Команда тут дуже хороша. Якщо я залишуся, ми залишимося в УПЛ, - сказав Леонов.


Фото - ФК "Минай"

Селезнев легенда, куда катится украинский футбол если такие поленья считают что они чтото большее чем просто тело в футболке которое выходит поиграть в футбол.
Леонову надо определиться. Врет ли Сенькив или таки ему кто-то один сливает инфу, не бухает Селя или таки бывают загулы (но только в вашем кругу)?
И чтоб Леонов знал, что если 24 из 25 будут врать на суде в поддержку Леонова и Сели, то их могут привлечь за лжесвидетельство.
P.S. А какое имя у Леонова в украинском футболе?).
У Кормильца да, имя есть. У Леонова, не не слышал.
P.S.S. Не люблю Сенькива и считаю его неврбасным сыном Цыганыка и Бурбаса - еще тем сказочником.
Да вы уже свой уровень показали, что на поле, что без него