8 грудня 2021 09:13

Індзагі: "У мене мало претензій до футболістів "Інтера" щодо гри з "Реалом". Ми ростемо"

Головний тренер "Інтера" Сімоне Індзагі прокоментував поразку від "Реала" (0:2) в 6-му турі групового етапу Ліги чемпіонів. Нерадзуррі завершували зустріч вдесятьох - на 64-й хвилині червону картку отримав Нікола Барелла.

"Перший тайм згадую з жалем, так як, на мій погляд, ми грали дуже добре, з гідністю. Не вдалося, маючи безліч моментів, повернути хід зустрічі на свою користь, в результаті чого пішли на перерву, поступаючись в рахунку.

Зрозуміло, що чекали іншого результату, але і цей буде дуже корисний для нашого майбутнього становлення. Барелла допустив серйозну помилку, але він розумний хлопець, зрозумів це і перед усіма вибачився. Питання про результат зустрічі було відкрите - після перерви ми були близькі до голу у відповідь. А коли залишилися вдесятьох проти 11, стало важче.

Ми ростемо: у мене зовсім мало претензій до своїх футболістів по грі. Ми добре відіграли в обох зустрічах з "Реалом", проте обидва рази поступилися. Очевидно, нам потрібно щось більше", - цитує Індзагі прес-служба УЄФА.

Зазначимо, що і "Реал", і "Інтер" вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів. Мадридці стали першими з 15 очками, нерадзуррі - другими (10 очок).