21 листопада 2021 11:05

Віталій КВАРЦЯНИЙ: "У серпні більше десяти годин чекали конкретики по Реброву в збірній України"

Колишній головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів про те, як у серпні Олександр Петраков отримав посаду в національній збірній Україна.


"У серпні, коли всі ми зібралися в Києві на Виконкомі УАФ, в перший же день на роль головного тренера національної збірної пропонувалася кандидатура Сергія Реброва. Але тоді по ньому виникла заковика за умовами контракту з його нинішнім клубом - "Аль-Айном". У цій ситуації ніхто нічого не зрозумів, як і не було ясності по тому, чи продовжить Андрій Шевченко угоду з УАФ. Хоч всі присутні члени Виконкому і сиділи довго, годин п'ять-шість, проте до чіткої визначеності по тренерській темі ми так і не дійшли.


Через тиждень, знову зібравшись у столиці в Будинку футболу, всю першу половину дня чекали звісток по Реброву. Думали: ось-ось щось стане відомо по він. Але час йшов: 10 годин, 11... Цього разу ми сиділи на Виконкомі УАФ ще довше, близько десяти годин поспіль - з 15.00 до 2.00 ночі. Ближче до завершенню засідання до зали запросили Олександра Петракова, про кандидатуру якого ми не знали. Хоча ходили розмови, що напевно буде запропонований він. У підсумку члени виконкому проголосували за його кандидатуру".