20 листопада 2021 10:22

Ігор БЄЛАНОВ: "Гравці збірної просили за Петракова ще в Казахстані"

Екс-форвард київського "Динамо" і збірної СРСР Ігор Бєланов в ексклюзивному інтерв'ю meta-ratings.com.ua висловився про затвердження Олександра Петракова головним тренером збірної України.


"Ми побажали Олександру Петракову всього самого доброго. Початок успішної роботи вже покладено, і це незважаючи на те, що перехід від юнацького футболу до дорослого дуже складний. Хотілося б, щоб у Петракова все виходило. Хлопці йому вірять. Виявляється, що вони самі просили про його призначення головним тренером під час перебування на виїзді в Казахстані. Це дуже хороший і важливий факт, який свідчить про взаєморозуміння між тренером і футболістами. Після завоювання права грати в плей-офф збірну Україну чекають серйозні матчі, так що хлопцям потрібно налаштуватися належним чином. Від фінальної частини чемпіонату світу їх розділяє два поєдинки, причому всі суперники вельми серйозні.


Під час вже згаданої зустрічі в Будинку футболу серед побажань нашим хлопцям я сказав, щоб напередодні весняних матчів плей-офф вони забули про клубні справи в київському "Динамо", донецькому "Шахтарі", бергамській "Аталанті" та інших командах, а з максимальною відповідальністю готувалися до них. Адже є одна команда - збірна України, навколо якої кожному з її членів необхідно буде зосередитися і зробити результат. Хлопцям потрібно пам'ятати, що їх будуть підтримувати віддані вболівальники, які незважаючи на те, що діється в нашій країні і в усьому світі, сподіваються на велике футбольне свято – вихід на світовий Мундіаль. Я це відчув в Одесі, побувавши на матчі Україна – Болгарія".