19 листопада 2021 15:46

ЗМІ повідомили, що Ікарді вже зраджував дружині в 2018 році

Форвард ПСЖ Мауро Ікарді не вперше зраджує своїй дружині Ванді Нарі, повідомляє Corrierre dello Sport з посиланням на аргентинську передачу Intrusos.

В ефірі програми Журналіст Родріго Люссіч повідомив, що футболіст мав інтимний контакт з іншою жінкою в 2018 році, коли пара відпочивала на Ібіці. За словами журналіста, коли вони перебували в одному з клубів і дивилися шоу, Ікарді звернув увагу на дівчину, яка працювала в клубі, вони обмінялися поглядами. Він відправився в туалет, де у нього і стався статевий акт з незнайомкою, стверджує джерело, після чого вони по черзі повернулися, щоб не привертати увагу.

Раніше Нара викрила футболіста в інтрижці з аргентинською актрисою, співачкою і моделлю Чиною Суарес. Вона збиралася подавати на розлучення, але пара в підсумку помирилася. Пізніше з'явилися повідомлення, що Ванда передумала і все-таки йде від чоловіка. На даний момент повідомлення не підтвердилися. За повідомленнями ЗМІ, щоб врятувати шлюб, Ікарді передав дружині права на свої контракти (справжні і майбутні), а також на всю свою власність до 2050 року. Ванда Нара пішла до Ікарді від іншого футболіста Максі Лопеса.