18 листопада 2021 20:26
1

"Я ніколи не живу з суддями в позитиві". Член виконкому УАФ - про приїзд Ріццолі в Україну

Колишній тренер Волині та член виконкому УАФ Віталій Кварцяний в ексклюзивному коментарі Футбол NEWS висловив свою думку про запрошення Нікола Ріццолі на посаду куратора українських рефері.


- Ви знаєте, що я не живу з суддями у великому позитиві, але глава УАФ наполягає на важливості введення сучасних технологій в наш футбол. Також, важлива перспектива співпраці з італійською суддівською системою, яка вже давно є провідною у світовому футболі. Для нас це зіграє в плюс в плані довіри до нашого арбітражу, а також позитивно вплине на зростання всього нашого вітчизняного футболу.


Ріццолі зараз відповідатиме за систему VAR та інше технічне забезпечення в українському суддівстві. Поки він буде працювати з Лучано Лучі, а в перспективі стане, швидше за все, кандидатом номер один на пост голови Комітету арбітрів, — сказав Кварцяний.

Особо забавляют апеляции к "итальянской" системе. Не у них ли, часом, не так чтобы давно был "моджигейт"? Неудивительно, что наши футбольные чинуши скопом тянут к нам специальстов по играм в поддавки и наглым засуживаниям. Да и самим кадрам выгодно: тут и в тюрьму никто не посадит, с работы даже не выгонят, условия простые, чтобы наниматель был доволен и морда кирпичем в интервью и прессухах.