17 листопада 2021 16:20

Іван ГЕЦКО: "У Боснії ще в першому таймі українці могли вирішити долю матчу"

Перемігши в заключному поєдинку відбіркового циклу чемпіонату світу-2022 футболістів Боснії і Герцеговини (2:0), національна збірна України продовжить боротьбу за путівку до фінальної частини мундіалю в Катарі.


Екс-гравець збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями про протистояння в Боснії.


"Наша збірна ще в першому таймі могла вирішити долю поєдинку на свою користь, але якимось не забивним став Роман Яремчук, який діяв на вістрі атаки. А перед самою перервою вже балканці зобов'язані були відкривати рахунок. Все ж, у другому таймі гості таки схилили шальки терезів на свою користь.


Наші футболісти в попередніх матчах самі загнали себе в складне становище, але, на щастя, зуміли знайти вихід. Звичайно, радий, що шанси на поїздку в Катар ще зберігаються, проте Олександру Петракову чекає серйозна робота над помилками. Особливо турбують невмілі завершальні удари.


Зараз ще складно спрогнозувати, з ким нашим хлопцям доведеться битися в стикових поєдинках, проте не виключений варіант, що черговим опонентом буде хтось із топів: Португалія або Італія, а там, в кращому випадку, обійдеться 3-4 гольовими моментами. Тому необхідно зосередити увагу на виправленні прицілу".


Нагадаємо, що черговий суперник збірної України на шляху до Катару визначиться після жеребкування, яке відбудеться 26 листопада.


Ігри стикового турніру чемпіонату світу в Європі пройдуть навесні 2022 року: півфінали - 24 і 25 березня, фінали - 28 і 29 березня.