13 листопада 2021 16:47

Олег КОНОНОВ: "З українських клубів до мене ніхто не звертався"

Напередодні у низці ЗМІ з'явилася інформація про можливих кандидатів на роль головного тренера "Колоса" з Ковалівки. Серед них фігурувало прізвище відомого в Україні по роботі у львівських "Карпатах" та "Севастополі" Олега Кононова.


55-річний фахівець, який рік тому привів очолювану ним "Ригу" до звання чемпіонів Латвії, перебуває у творчій відпустці.


В ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua відомий фахівець прокоментував інформацію про те, чи є він кандидатом на пост головного тренера "Колоса".


"Спасибі, що в Україні мене не забувають. Але поки з приводу мого повернення в УПЛ до мене ніхто не звертався".


Нагадаємо, що одним з найуспішніших в тренерській кар'єрі цього був період у "Карпатах", де він працював три з половиною роки - з травня 2008-го по жовтень 2011-го. За цей час львівська команда завдяки підсумковому 5-му місцю в сезоні-2009/10 зуміла завоювати путівку до Ліги Європи, де, подолавши три етапи, потрапила до групового турніру.


Після "Карпат" Олег Кононов в Україні очолював"Севастополь". В сезоні-2012/13 керована ним севастопольська команда достроково завоювала путівку в Прем'єр-лігу.


Фото: ФК "Краснодар"