11 листопада 2021 17:15
3

Цитаїшвілі про зміну громадянства: "Хотів зробити це ще до чемпіонату світу, але після розмови з братами Суркісами взяв час на роздуми"

Динамівець Георгій Цитаїшвілі розповів про своє рішення змінити українське громадянство на грузинське.


- Я хотів змінити громадянство ще до чемпіонату світу. Але через повагу до Ігоря і Григорія Суркіса я цього не зробив. Обговорював з ними це питання, тому що я був би легіонером в "Динамо". Вони сказали, що це неважливо - буду я легіонером чи ні. Сказали, що я ще молодий і мені потрібен час, щоб усвідомлено прийняти рішення. Таким чином вони мене трохи зупинили і дали можливість подумати. Минув час, ми виграли чемпіонат світу, Причина, по якій я змінив громадянство? Я пишаюся своєю батьківщиною і знаю, що я грузин.


Україна - мій другий дім. Досі тримаю руку на серці, коли грає гімн. Це не означає, що я зрадив цю країну. Я спочатку грузин. Громадянство України я прийняв, щоб грати в "Динамо". Тоді в ДЮФЛ не можна було грати легіонерам. Мене запитали, чи є у мене родичі з України. Я сказав, що є і мене попросили поміняти громадянство. Ще один фактор, який вплинув на моє рішення грати за збірну Грузії - мій дідусь. Він дуже цього хотів. Коли його не стало, я прийняв остаточне рішення.

Петраков уже все давно рассказал кто ты и что ты....
после интервью стало понятно - сначала предал грузию, потом украину.
Засвітитися хотів. З Грузією не було й не буде такої можливості. "Поматросіл і бросіл", чмо