11 листопада 2021 11:07
1

"Таких суперників перемагаєш не щодня". "Ворсклі" побіцяли премію за перемогу над "Динамо"

Лідер сучасної Ворскли Руслан Степанюк розповів про настрій після тріумфу у столиці.


– Руслане, як відсвяткували перемогу над Динамо?


– Ця гра залишила надзвичайно хороші враження. Щоправда, одразу після матчу емоцій взагалі не було, команда віддала усі сили на полі. Їхали в автобусі додому порожні та спустошені в емоційному плані. Отримали шість вихідних – за цей час добре відпочинемо, наберемося сил і далі у бій.


– Після гри Юрій Максимов сказав, що вигравати завжди приємно, однак виграти у Динамо – вдвічі або навіть утричі приємніше. Чи можна жартома сприйняти його слова ще й з меркантильної точки зору?


– Маєте на увазі бонуси? Так, керівництво пообіцяло премію. Таких суперників, як Динамо, ти перемагаєш не щодня. Це велике щастя.


– Відео з фразою головного тренера, адресованою вам "Та Бог із ним, з тим рахунком", стало вірусним. Ви ж, як ніхто зацікавлені, щоб команда якомога більше забивала?


– Зрозуміло, що з тренерської лавки це так виглядає. У тій ситуації мені здалося, що краще нижче опуститися і допомогти партнерам по обороні. У тому епізоді лівий фланг у нас просідав. Звичайно, я б хотів стояти попереду і чекати, коли мені створюватимуть нагоди, не бігати в оборону і тільки забивати голи. Так, це мрія. Але Ворскла сильна якраз такою рисою, що усі б'ються один за одного. І тільки так ми досягаємо бажаного результату.

Это новость года!