10 листопада 2021 17:38

Сергій НАГОРНЯК: "У збірної України U-21 зараз гарне покоління молодих гравців"

Відомий український тренер Сергій Нагорняк зробив прогноз на матч відбору Євро-2023 (U21) Північна Македонія – Україна.


«У групі Н відбору чемпіонату Європи Північна Македонія із 5 очками йде на четвертому місці. Збірна України із 9 балами знаходиться на другій позиції, відстаючи від першої Франції на одне очко.


Раніше українська збірна перемогла у матчах із Фарерами (1:0), Вірменією (2:1) та Сербією (0:1). Також Україна програла Франції з рахунком 0:5. Північна Македонія зіграла 0:0 із Сербією, 1:1 із Фарерами, програла Франції (0:3) та перемогла Вірменію (2:1).


Ми, звісно, сподіваємось на позитивний результат у матчі з Північною Македонією. Але з цією збірною складно грати на її полі. Важко буде. Але, звісно, якщо наші хлопці візьмуть три очки, то вони зроблять вагому заявку на те, щоб поборотися за перше місце у групі з французами. Якщо говорити відверто, перемога дасть хороші шанси посісти друге місце, яке дає якусь можливість поборотися за вихід на Євро.


У молодіжної збірної України зараз гарне покоління молодих хлопців. Це Мудрик, Судаков та інші. Хороші хлопці зібралися у збірній. Є лідери. Сподіваюся на позитивний результат. Думаю, що виграє збірна України», - сказав Нагорняк.


Матч Північна Македонія U21 – Україна U21 відбудеться 11 листопада. Початок зустрічі о 14.00.


Фото - УАФ