8 листопада 2021 20:07
1

Евра заявив, що хотів напасти на Суареса на вулиці після расистських образ

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Патріс Евра зізнався, що хотів помститися на той момент нападнику "Ліверпуля" Луїсу Суаресу за образи на расовому грунті.


"Одного разу я йшов по вулиці Дінсгейт в Манчестері, і мій брат сказав: "О, он там Луїс Суарес". У той момент я був з двома моїми братами. Я подивився на нього і сказав: "Ось воно, це той самий момент", — цитує гравця Daily Mail. - Але потім я побачив його дітей і дружину. Я відвернувся і сказав про себе: "Хочеться щось з ним зробити, але не можна на очах у його сім'ї". Я нічого не зробив у той день і не шкодую про це. Думаю, все б погано закінчилося. Так що ніяких боїв, але у відпустку разом ми точно не поїдемо".


У жовтні 2011 року під час матчу "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" (1:1) Суарес назвав Евра "негром", що викликало серйозний скандал в англійському футболі. Пізніше Суареса оштрафували за цей вчинок на 40 тисяч фунтів і дискваліфікували на вісім матчів.

трусливое существо: О, вон там Луис Суарес». В тот момент я был с двумя моими братьями. Я посмотрел на него и сказал: «Вот оно, это тот самый момент», — один на один ссыкотно) и да назвать негра негром - великий рассизм