8 листопада 2021 13:25
11

Шевченко забере у "Дженоа" двох гравців збірної України?

Андрій Шевченко очолив Дженоа. І в італійських медіа вже з'явилася інформація про трансферні плани генуезького клубу. Як повідомляє Il Secolo XIX, керівництво Дженоа завірило українського наставника у майбутньому кадровому підсиленні команди.


Видання пише, що Шевченку міг би допомогти Олександр Зінченко, який зараз не має постійної ігрової практики у Манчестер Сіті. Також називається прізвище іншого гравця збірної України - Віталія Миколенка. Ще два можливі варіанти підсилення: Крістіан Пулішич із Челсі та Самуель Кастільєхо з Мілана.


Нагадаємо, перший матч як головний наставник Дженоа Шевченко проведе проти свого екс-тренера по Челсі Жозе Моурінью, що зараз тренує Рому. Гра відбудеться 21 листопада о 21:45 у Генуї.

Та зараз всю збірну по черзі будуть в Дженоа продавати)))
вот тут пишут Миколенко сдал...он не сдал просто устал... столько пропахать и за клуб и за сборную не устанешь? фактически без отпуска..
Дженоа не богатая команда..врядли дорогих игроков может себе позволить.. её хозяин тесть нашего бывшего игрока Велозу
Дженоа может себе позволть игроков дороже 10 млн?
Зинченко не по карману для Дженоа и для Интера/Милана/Ромы и Лацио, более того если его реально выставят на продажу в МС, то претендентов только в Англии будет 3-4 клуба. Миколенко сейчас реально даже в Динамо, так чтоб не обидеть ну скажем не блещет, то как он может усилить Дженоа?
Миколенко нужно переходить, он очень сильно сдал. Возможно в Дженоа снова выйдет на уровень прошлогодний
Сховати
Леханыч, если тут сдал, то кому он там нужен?
Сховати
Иван, возможно у него нет мотивации играть, выиграл за ДК все возможные, локальные клубы. Хочет идти вперед
Какой то итальянский Цыганык наинсайдил
а как же скакун?)
Сховати
Суповой набор, і його теж візьмуть. Взагалі зроблять міні збірну, ага)