2 листопада 2021 17:05

Олександр СЕВIДОВ: "З "Маріуполем" "Динамо" виглядало не сконцентрованим, не лідером чемпіонату"

Відомий український фахівець Олександр Севідов прокоментував перемогу "Динамо" над "Маріуполем".


- Незважаючи на те, що було забито три голи у першому таймі, гра за змістом не сподобалася. Після того, як "Динамо" зрівняло рахунок, одразу заспокоїлося, і до перерви грали спокійно, мабуть пам'ятаючи, як легко три дні тому тут їм дісталася перемога на Кубок. Отримавши прочухан у роздягальні від Луческу, після перерви гра динамівців різко змінилася, вони взяли ситуацію під контроль. Цю перемогу можна назвати ім'ям Сидорчука, котрий забив класні м'ячі, особливо другий. Але знову треба говорити, як тільки повели 3:1, настала заспокоєність, а наприкінці матчу – розслабленість. Невиправдані втрати м'яча біля свого штрафного майданчика - не дозволено команді такого рівня.


Футбол у виконанні "Динамо", незважаючи на перемогу, не вразив. Команда виглядала не сконцентрованою, не лідером чемпіонату. Це могло призвести до сумних наслідків – втрати очок. Уявімо собі. Рахунок 3:2, два кутові в компенсований час, і раптом влітає "шалений" м'яч, а передумови були. І що тоді? Навіть Буяльський - приклад розхлябаності, вийшов віч-на-віч і так недбало "кинув" м'яч повз ворота. Забивай, вигравай крупно, і спокійно дограй матч. А так вийшла неприємна кінцівка. І лише за рахунок великої різниці у класі "Динамо" здобуло, як здалося, легку перемогу.


"Маріуполь" можна похвалити за бажання грати на рівних, відрізками це виходило. Але молодість та брак досвіду – головні причини того, що не вдалося взяти очки у матчі з таким серйозним суперником.