25 жовтня 2021 18:29

Карлес Пуйоль: "Освистувати "Барселону" марно. Команда на етапі будівництва, ще є час все змінити"

Колишній захисник "Барселони" і збірної Іспанії Карлес Пуйоль висловив думку про невдалий старт команди в Ла Лізі і Лізі чемпіонів.


"Від "Барселони" завжди чекають більшого, незважаючи на безліч перемог. Кращий гравець в історії тільки що покинув нас, і ми знаходимося на стадії будівництва. Зараз свистіти гравцям марно. Ми зможемо рухатися вперед, тільки якщо будемо єдині. Куман будує команду. Я налаштований оптимістично, є час, щоб виправити ситуацію. Я вірю в цю команду.

Також екс-капітан каталонського клубу висловив думки щодо можливого призначення Хаві на посаду головного тренера команди.

"Тренером є Куман, і нам залишається тільки підтримати його. Хаві ніколи не приховував свого бажання тренувати "Барсу", і я впевнений, що одного разу у нього з'явиться шанс, і він зробить це ефектно", - цитує Пуйоля Sport.es.

На поточний момент команда Рональда Кумана займає в турнірній таблиці Ла Ліги 9-е місце, а групі ЛЧ - 3-е з 3 очками після 3 ігор. В останньому турі чемпіонату Іспанії "Барселона" зазнала поразки від "Реала" на своєму полі з рахунком 1:2.