25 жовтня 2021 18:22
3

Джерело: "Динамо" і "Шахтар" не цікавляться Аллахьяром Сайядманешем

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub розповів, чи проявляє "Динамо" інтерес до нападника "Зорі" Аллахьяру Сайядманешу.


- Думаю, що він покине "Зорю". За нього дуже багато просить "Фенербахче", і щоб його викупити, "Зоря" повинна розуміти, що через півроку його вийде перепродати.


"Зоря" будує так свою трансферну політику, що якщо вони купують футболіста, то повинні на ньому заробити в майбутньому. Зараз, наскільки я розумію, Аллахьяра хотіли засвітити в чемпіонаті України, щоб зацікавити "Шахтар" і "Динамо". Але ці клуби іранцем не цікавляться.


Продавати його за кордон досить складно. У "Зорі" зараз не найкращі результати, хоча Аллахьяр і забив дуже хороший м'яч у ворота ЦСКА. Але по одному голу важко оцінити футболіста, а стабільності у нього немає.


У "Зорі" є опція викупу його контракту, але я сумніваюся, що її активують, якщо не отримають розуміння того, що його вийде продати в "Динамо" або "Шахтар".


Можливо, він вже грає останні матчі за "Зорю" і повертається в "Фенербахче". Ну або оренда буде продовжена на інших умовах.


Фото - ФК "Зоря"

Як на мене то іранця треба забирати собі.
І про "великі кошти" - впевнений на 100% ті 3-4 млн він вартує сповна.
20 років йому тільки.Тут також націнка на це.
Лучше б его купили, чем Шкуро-Рамиресов. Это хотя бы адаптирован к чемпионату.
Сховати
Ivan Zaitsev, Шкурин вообще-то в аренде. По результатам и будет решение. А Рамирес может даже и повыше качеством нападающий. Да и цена на Аллахьяра относительно высокая. Селекция, конечно, у Динамо так себе, но это не значит, что нужно брать абы кого, лишь бы на слуху и пару мячей забил.