22 жовтня 2021 20:21

Евра розповів, що піддався сексуальному насильству в 13 років з боку вчителя

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Патріс Евра розповів, що піддався сексуальному насильству в 13 років.


Про це 40-річний француз повідомив The Times перед випуском автобіографії. У уривку з книги, опублікованої в газеті, Евра детально розповів про сексуальне насильство. Сталося це, коли він залишався в Будинку вчителя три ночі на тиждень.


Екс-футболіст детально описав, як вчитель намагався доторкнутися до нього, коли думав, що хлопчик спить, і як він «відштовхнув його, вдаривши кулаком». Француз додав, що вчитель був "сексуально збуджений" і "чіпав себе", коли намагався зняти з нього одяг.


Евра розповів, що йому було занадто "соромно" розповісти про це своїй мамі. Учитель при цьому намагався "доглядати" за ним, дозволяючи грати на Nintendo, допомагати з домашнім завданням і готувати йому хороші страви.

Зрештою, Евра переконав маму заборонити йому залишатися в будинку вчителя. Але в останню ніч, як стверджує Патріс, вчитель засунув йому "пеніс в рот".

Евра додав, що з ним зв'язалася поліція, коли він був на початку футбольної кар'єри, оскільки на вчителя надходили скарги. Француз розповів про всю цю ситуацію своїй мамі в кінці цього місяця.


"Це був важкий момент для мене. Мені ще потрібно розповісти про те, що трапилося братам, сестрам і близьким друзям. Не хочу, щоб люди відчували жалість до мене. Складна ситуація. Мати не очікує почути подібне від своєї дитини.

Це стало для неї великим потрясінням. Було багато гніву. Вона сказала, що шкодує. Мама заявила: "Ти не повинен розповідати про це в книзі, це особисте". Але я відповів їй: "Мам, це не про мене, це про інших дітей". Вона сказала, що розуміє", – заявив Евра.


Колишній футболіст також сказав, що ще не думав всерйоз про судове переслідування винного в насильстві, хоча його мама пропонувала подати в суд на злочинця.