13 жовтня 2021 08:15

"Динамо" перемогло! Парагвайський клуб зобов'язали виплатити киянам 5 млн доларів протягом 45 днів

Київське "Динамо" виграло у парагвайського клубу "Олімпія" суд у справі про борг за перехід вінгера Дерліса Гонсалеса, повідомляє портал d10.ultimahora.com.


Джерело повідомляє, що CAS прийняв сторону киян у цій справі і зобов'язав парагвайців протягом 45 днів погасити борг у розмірі 5 млн доларів.


На даний момент керівництво "Олімпії" намагається знайти інвесторів, які допомогли б їм погасити заборгованість до призначеного терміну.


- Я думаю, що ми постараємося, можливо, повернути борг навіть раніше встановленого терміну. Зараз у нас немає для цього грошей, але ми знаходимося в процесі пошуку людей, які готові інвестувати в це питання, - сказав фінансовий радник клубу Мануель Феррейра.


Раніше, нагадаємо, повідомлялося, що "Олімпія", яка на початку 2020 року придбала у "Динамо" 50% прав на Гонсалеса за 5 млн доларів, повинна була виплатити цю суму чотирма частинами, але не зробила цього. Пізніше парагвайці пропонували киянам погасити заборгованість кількома частинами по 300 тисяч доларів кожна, але "Динамо" відхилило цю пропозицію.


А ось портал ipparaguay.com.py повідомляє, що "Олімпія" повинна виплатити "Динамо" не тільки 5 млн доларів, але ще і 10% річних.


У разі невиплати боргу в зазначений термін "Олімпії" можуть заборонити здійснювати нові трансфери.