12 жовтня 2021 08:31
7

Вболівальники збірної Боснії і Герцеговини: "Україна ніколи не програвала у Львові? Все буває в перший раз!"

Боснійці вірять в вдалий результат матчу з Україною і навіть пишуть про те, що їх збірна здатна виграти всі три матчі, що залишилися (два з Україною і один з Фінляндією), завдяки чому Боснія і Герцеговина посяде друге місце в цій групі. Місцеві ЗМІ зробили акцент на тому, що в України достатньо багато проблем, як ігрових, так і пов'язаних з відсутністю ряду гравців, тому боснійські фанати вважають, що їх збірна повинна скористатися проблемами України і виграти матч у Львові, щоб не відкладати все на останній тур, в якому команда Петракова зіграє на виїзді в листопаді проти Боснії і Герцеговини.


Alen: найважливіше – не програти в Україні. Навіть у разі нічийного результату все буде залежати від нас. Досить буде обіграти Фінляндію і Україну вдома, тоді ми точно займемо друге місце. Але я не здивуюся, якщо ми виграємо у Львові.


Tamburic: в українців там якісь проблеми і скандали в збірній. Тренер не викликає важливих гравців, вони цим незадоволені. Ніби як напружена обстановка. Хоча не здивуюся, якщо це все дуже перебільшено, адже Україна змогла виграти у Фінляндії. Тому я б не став зациклюватися на їх проблемах.


Softic: виграти в України буде складно, але цілком реально. Не можу сказати, що бачив багато матчів цієї команди, але в цілому вони не залишають якогось враження сильної збірної, яку ми повинні боятися і проти якої не можна грати на рівних.


Alikadi: кумедна ситуація складається в нашій групі. Зараз тільки Казахстан втратив всі шанси на вихід в плей-офф. І саме ми залишили казахів без поїздки в Катар. Тепер у нас матчі з Україною та Фінляндією, в яких ми можемо по черзі вибити всіх своїх конкурентів у боротьбі за друге місце. Це було б круто.


Caco: цікаво, чи буде Україна грати на перемогу? На словах вони всі тільки про три очки і кажуть, але в реальності їх можуть влаштувати і дві нічиї, якщо ми втратимо очки з фінами. Тоді у нас буде 9 очок, а у них 10. Думаю, що українці не будуть ризикувати і будуть намагатися зіграти внічию, щоб в останньому турі ми ризикували.


Ustiak: цей матч не є ключовим. Він дуже важливий, але навіть якщо програємо, то у Боснії залишаться шанси на друге місце в разі перемог над Фінляндією та Україною в листопаді. Тому футболісти повинні вийти розслабленими і зіграти так, як вони вміють. Добре було б виграти, але чомусь здається, що матч закінчиться внічию.


Kurtagic: виходить все так, як багато хто прогнозував відразу після жеребкування. Україна буде головним суперником Боснії і Герцеговини в боротьбі за друге місце. Фінляндія номінально ще не втратила шансів, але не думаю, що вони зможуть виграти у всіх трьох матчах, що залишилися.


Tutnjic: коли кажуть, що в України не гратиме той чи інший футболіст, то мені стає смішно. Це така команда, в якій немає якихось видатних гравців. Знаю тільки Шевченка, який був відомий на всю Європу, а крім нього не зможу назвати жодне прізвище.


Salih: все залежить тільки від нас. Якщо виграємо всі матчі, що залишилися, то точно буде другими в цій групі. Якщо зіграємо внічию, то все вирішиться в останньому турі. Belmin: Україна-це сильна команда, вони і на Євро-2020 непогано виступати. Але Боснія і Герцеговина якраз проти сильних суперників краще грає. Чи то мотивація сильніша, чи то хочуть проявити себе краще, але така тенденція точно проглядається. Україна - хороший подразник для нашої збірної.


Duran: все дуже просто: дві перемоги в останніх трьох матчах дозволять Боснії і Герцеговині фінішувати на другому місці. Хотілося б виграти у Львові, а потім вдома у Фінляндії, щоб останній матч вже нічого не вирішував, і ми могли дати пограти запасним і молодим талантам. Футболісти і тренери вірять, що ми зможемо виграти в України. Такий настрій радує і обнадіювати.


Muslja: у нас не всі гравці в ідеальній формі, але зате тренер дійсно знає, що потрібно робити і як будувати гру проти того чи іншого суперника. Петєв - один з кращих тренерів в історії збірної Боснії, він і проти Франції дуже грамотно побудував гру, і Україну напевно зможе чимось здивувати.


Faris: номінально Боснія і Герцеговина може навіть перше місце зайняти. Але це чисто математично. Для цього нам потрібно вигравати всі три що залишилися матчу, що цілком реально. А Франції потрібно не виграти обидва матчу: проти Фінляндії та Казахстану. І ось в це не віриться. Але навіть якщо раптом Франція програє фінам і виграє у казахів, то у нас занадто погана різниця забитих-пропущених, тому в разі рівності за очками саме Франція буде вищою.


Sead: на жаль, у Боснії рідко коли виходить виграти два матчі поспіль. Не вистачає класу, щоб провести дві гри на однаково високому рівень. До того ж дві виїзні зустрічі поспіль - це в будь-якому випадку велике навантаження на організм. Але ж у казахів ще поле штучне, а після таких полів завжди більше втомлюєшся і легше отримати мікротравми... В загалом, хочу вірити в перемогу, але боюся, що обставини проти нас.


Hrncic: багато розмов про проблеми в федерації футболу Боснії і Герцеговини, про поганого президента, яким ніхто не задоволений, про корупцію та інше ... але навіть при всьому при цьому хочеться, щоб збірна вдало виступила і полетіла в Катар. Президента Федерації можна і потерпіти поки, А ось талановите покоління футболістів вже скоро піде на заслужену пенсію. І тоді буде вже не до поїздок на чемпіонати міра.


Babovic: у цій групі ситуація максимально проста: хто набере більше очок в парі Боснія і Герцеговина – Україна, той і займе друге місце. В Фінляндію я не вірю, їм ще з Францією грати. Казахстан вже вибув з боротьба.


Primeca: якщо я правильно розумію ситуацію, то Боснія може два рази зіграти внічию з Україною, але виграти у Фінляндії, що дозволить нам обігнати українців і посісти друге місце. Виходить, що у Боснії є запасний план, а в України його немає. Вони, звичайно, можуть зіграти на нічию, але тоді їм доведеться в останньому турі перемагати за всяку ціну.


Celarevic: Україна хоч і вийшла до чвертьфіналу Євро-2020, але насправді справі це посередня команда, без зіркових гравців, без виразної гри і з купою проблем. З чого почати? Шевченко пішов у відставку і тепер там новий тренерський штаб. Новий тренер вже встиг посваритися з футболістами і не викликає деяких гравців до збірної. В України слабка оборона, і лише один більш-менш серйозний гравець атаки. Проблема в тому, що і Боснія зараз не в кращій формі, незважаючи на перемогу над Казахстаном. Тому матч навряд чи вийде видовищним.


Merim: прогнозую тут або мінімальну перемогу Боснії і Герцеговини, або ж нічию 0:0 або 1:1. У цьому матчі не буде багато голів, занадто висока ціна помилки. Якщо українці програють, то на 99% вибувають з боротьби за друге місце. Не здивуюся, якщо вони поставлять автобус біля своїх воріт, незважаючи на те, що гратимуть вдома.


Ljutic: Україна ніколи не програвала у Львові? Все буває в перший раз! Всі серії коли-небудь перериваються, всі команди колись програють, або виграють. У футболі немає непереможних. Напевно, просто Україна не грала проти сильних суперників у Львові. Боснія і Герцеговина цілком може стати першою командою, яка засмутить українців на їхньому щасливому полі.

Петракову не треба налаштовувати хлопців, просто дати почитати ці висери боснійців.
Про перше місце було смішно)
эх надо было играть 14, на Покрову мы уж точно никогда не проигрываем) а даже наоборот) и это касается не только футбола)
точно, надо автобус ставить против чемпионов мира и Европы боснийцев. иначе никак
Ну вот и будет первый раз победа над Боснией.
Как высоко они летают... Наверно стоит предположить, что у игроков примерно такие же настроения. Помнится мне, в 2019 году сербы и болелы тоже были в таком настроении, а чем закончилось, думаю все помнят.
Сховати
Ferad, да дай Бог, чтоб было так...это был наш лучший матч за всю историю
Дивіться не обісріться наївні боснійці