11 жовтня 2021 15:08

Сергій МІЗІН: "Збірна України виграє з рахунком 2:0"

На "Арені-Львів" 12 жовтня національна збірна України в поєдинку відбіркового циклу чемпіонату світу прийматиме футболістів Боснії і Герцеговини.


Екс-гравець збірної України Сергій Мізін в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, кому він віддає перевагу у завтрашньому протистоянні у Львові.


"Підопічних Олександра Петракова влаштовує тільки перемога, інакше суботній успіх в Гельсінкі втрачає свою значимість. Хоча в поєдинку з фінами дії нашої збірної мені дуже сподобалися.


Я вірю, що завтра все вийде, навіть назву рахунок 2:0 на користь українців.


Думаю, що господарям допоможе схилити шальки терезів в свою сторону максимальна самовіддача, командний дух, та й найпотужніша Підтримка 12 гравця - уболівальників буде дуже до речі. Єдине, чого хочеться опожелать нашим хлопцям, так це концентрації в обороні. Балканці часто користуються довгими верховими передачами і вони досить небезпечні в боротьбі на "другому поверсі".


Нагадаємо, що в активі збірної України – вісім очок і вона займає друге місце у своїй групі. Шість очок у футболістів Боснії і Герцеговини, але у них на гру менше.