4 жовтня 2021 23:09

Аліссон незадоволений 10-денною ізоляцією: "Влада переконувала прищепитися, і ми прищепилися, але карантин залишився"

Воротар "Ліверпуля" Аліссон прокоментував рішення АПЛ ввести 10-денний карантин для гравців, які відвідали країни з так званого червоного списку під час паузи на матчі збірних у жовтні.


"Я б не сказав, що проблема вирішена. Одна проблема вирішена за допомогою створення іншої.

Ми будемо представляти свою країну, Це наш обов'язок, ми пишаємося цим. Для нас честь носити футболку збірної. Але для цього нам доводиться здійснювати перельоти, ми знаходимося далеко від своїх сімей, а коли повертаємося, то повинні залишатися далеко від них ще 10 днів.

Я поважаю протоколи безпеки. Ми в АПЛ почали грати під час піку пандемії, футбол повернувся раніше інших заходів, раніше, ніж багато хто зміг повернутися на свої роботи, тому що ми вірили в ці протоколи. А тепер складається враження, що віри в них вже немає.

Уряд переконував футболістів прищепитися, і ми прищепилися, причому повністю і все. Але, незважаючи на все сказане, ми повинні стикатися з карантином, повертаючись до Англії. Ми ні в якому разі не вимагаємо привілеїв, ми лише хочемо, щоб заходи співвідносилися з реальним станом речей.

Ми розуміємо ситуацію, вона складна, але такі рішення безглузді. Думаю, багато хто погодиться з цим", – сказав Аліссон ESPN.