27 вересня 2021 16:56
5

Кополовець - про Леоненка: "Його тримають на телеканалі, тому що він просто клоун у футболі. Експерт, б###ь"

Екс-футболіст "Карпат" Михайло Кополовець поділився думкою про колишнього футболіста "Динам" і експерта "Великого футболу" Віктора Леоненка.


- Віктор Леоненко обговорював у студії матч "Рух" – "Динамо". У моменті з призначеним пенальті у ворота львів'ян він порівняв Ярослава Мартинюка з вами і сказав, що такі, як Кополовець, не повинні навіть до стадіону підходити. Що скажете щодо слів Леоненка про вас?

- Я взагалі цю людину не сприймаю. Це дивак, який просто сидить і отримує бабки. Якщо порівнювати мене з ним, я за свої коментарі ніколи в житті не брав грошей. А він сидить на зарплаті у "Шахтаря" і розповідає нам про футбол. Ви краще його пошліть, нехай сходить і вип'є сто грам горілки. Когось опускати я не буду. Це він там сидить, п'яна морда, і постійно ображає футболістів. Ось і все.


Ми особисто не знайомі, але коли я був ще в дублі Закарпаття, то Леоненко там тверезим не бачив. Він закінчував свою кар'єру в Ужгороді, коли там були Маковський і Калитвинцев. І я, молодий футболіст, мені тоді 16 років було, бачив, як він себе веде. Тверезим ніколи його не бачив, завжди напівп'яний ходив. Футболіст він був шикарний, тут без розмов. Але як людина слизька і гнилий. Я не сприймаю таких людей, що так ображають футболістів.


Він - ніякий приклад для гравців. Подивіться на його харю, постійно напівп'яну і опухлу. І це він мені буде говорити, що мене не можна підпускати? Те, що він футболістом був 40 років тому – це вже історія. Мене це не цікавить.


Його тримають на телеканалі, тому що він просто клоун у футболі. Цей дивак багато футболістів ображав.

Якщо він такий сильний експерт, б## # ь, чого він тоді не прийме команду? Вже сто років сидить там напівп'яне на зарплаті і розповідає нам, як у футбол грати. Це вже позавчорашній день. Експерт, б###ь. Там ще пару таких, як він, є.


Це дивак, який продався за шахтарські бабки і отримує гроші, б###ь, за свої коментарі. Я ніколи не отримував гроші за свої коментарі, тому у мене максимальна свобода слова, – сказав Кополовець.


Фото - ФК "Минай"

По факту, два клоуна:
1) профессионал, потому что за деньги,
2) любитель, ибо "никогда не получал деньги за свои комментарии".
При чёт тут клоун или не клоун, на ТВ ценят того, кто "делает" рейтинг. Любой "писк" Леоненко будут обсуждать и комментировать на всех сайтах до посинения. Что мы и видим под этой новостью.
Да, леоненко клоун, а ты мишко-шут гороховый
Миша всё правильно сказал и по делу,а также признался,что иногда был шутом,но не за деньги)).От себя ещё хотел бы добавить,что этого клоуна леоненко держат из-за того,что эта пьянь была в структуре Динамо,мол посмотрите и послушайте,что говорит бывшая "легенда" Динамо.А оно продалось за пару гривен,чтоб нести разную чушь,угодную кротоботам и при этом стабильно иметь что-то в кармане на похмелье.Вот будет прикольно,когда он уже не будет нужен кротам и его вышвирнут на помойку,как это делают орки,проводя чистку после "русского мира".Как говорится,попользовались и нафиг с пляжа на помойку.
Про Витю всё верно, но справедливости ради стоит отметить что Миша такой же клоун как и Витя, только за бесплатно.