24 вересня 2021 20:00

Едуард ЦИХМЕЙСТРУК: "У Львові Луческу не потрібно буде зайвий раз налаштовувати підопічних"

На майбутній ігровий день свій прогноз для zbirna.com дав екс-півзахисник збірної України Едуард ЦИХМЕЙСТРУК.


24.09.2021

Колос — Ворскла - 1:1

Упевнений, що матч вийде цікавим. У Колоса великі зміни і поки футболісти не всі розуміють, що від них хоче наставник. Ворскла виглядає непогано, але команді, часом, не вистачає стабільності, як, наприклад, це було в поєдинку з Десною. У цій парі Я поставлю на результативну нічию.

25.09.2021

Олександрія — Маріуполь - 2:1

Олександрія вдома небезпечна для будь-якого опонента. Господарі однозначні фаворити даного протистояння. У азовців не все гаразд з кадровим потенціалом, про що не раз говорив їх головний тренер…

Шахтар - Верес - 2:1

У Шахтаря після виграшу Суперкубка позитивних емоцій додалося. Але наскільки гірники зможуть перебудуватися після ейфорії, якраз і покаже матч з Вересом, який, вважаю, дасть бій іменитому супернику.

Рух — Динамо - 1:3

Для Динамо настав той момент, коли потрібно приходити до тями, адже до поразки від Шахтаря підопічні Мірчі Луческу давно не програвали на внутрішній арені. Думаю, наставнику киян не доведеться зайвий раз налаштовувати команду на цей поєдинок. Руху вдасться вразити ворота киян, які дадуть відповідь трьома м'ячами.

26.09.2021

Минай — Львів - 0:0

Лобовий поєдинок. На перше місце в цій зустрічі вийде боротьба, тому не варто чекати видовищного футболу. Думаю, що навіть голів забито не буде.

Дніпро-1 - Зоря - 2:2

А в цій парі глядачі мають право розраховувати на видовищну гру. Обидві команди люблять атакувати. Клас опонентів, приблизно, рівний, тому поставлю на результативну нічию.

Десна — Металіст 1925 — 0:1

У Десни зараз проблеми з грою, і іноді з результатом, навіть, незважаючи на їх третє місце в турнірній таблиці. У команди не видно впевненості, тому їх і лихоманить. У харків'ян гра є, але їм поки не вистачає класу. Втім, у Чернігові підопічним Валерія Кривенцова вдасться перемогти.

27.09.2021

Чорноморець — Інгулець - 1:1

Одесити з їх складом поки звикають до елітного дивізіону. Хоча іноді у Чорноморця виходить демонструвати гідний футбол. Інгулець-бойова команда, в кожному матчі вони стараються, і останні результати говорять самі за себе. Думаю, буде наполеглива боротьба. Ставлю на нічию.