22 вересня 2021 15:36

Ігор СУРКIС: "Чекаю матч за Суперкубок з не меншим хвилюванням, ніж Лігу чемпіонів"

Президент Динамо Ігор Суркіс в ексклюзивному коментарі для футболістів поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України проти донецького Шахтаря.


- Буде безкомпромісна боротьба. Я вважаю, що цей матч не зовсім вчасно, тому що на нас чекає два важких поєдинки в Лізі чемпіонів. Враховуючи те, що донецький Шахтар програв Шерифу, в цьому матчі для них буде дуже багато вирішаться. У нас ситуація трохи краще, одне очко є одне очко. Це буде емоційний матч. Не думаю, що в цьому поєдинку будуть показані всі кращі якості і розкриті всі карти, адже рівно через тиждень, або 10 днів, нам грати в чемпіонаті України, де на кону стоятиме значно більше, ніж цей матч.

Але це трофей. Будь-який президент клубу хоче підняти над головою цей трофей, і я не виняток. Хоча я і піднімав його багато разів, все одно хочеться в черговий раз порадіти зі своєю командою. Думаю, вболівальники теж дуже цього хочуть. Буде цікавий матч, який всі ми неймовірно чекаємо. Відверто кажучи, матчі Динамо-Шахтар я чекаю з не меншим хвилюванням, ніж поєдинки з Бенфікою, Баварією і Барселоною, — сказав Суркіс.

Нагадаємо, що матч за Суперкубок України відбудеться на НСК Олімпійський сьогодні, 22 вересня. Початок зустрічі о 21: 00.