22 вересня 2021 08:08

Стефан РЕШКО: "Особисто я впевнений у перемозі "Динамо", адже своє чемпіонство необхідно підтверджувати в будь-якій грі"

У середу, 22 вересня на "Олімпійському" "Шахтар" і "Динамо" визначать володаря Суперкубка України. Легендарний гравець "біло-синіх" Стефан Михайлович Решко поділився своїм прогнозом на цей матч.


- Титульні матчі такого рівня часто проходять в жорсткій боротьбі, без особливої видовищності, тому говорити безумовно про фаворита матчу немає підстав. Також говорити про готовність команд за попередніми іграми не зовсім правильно, адже добре відомо, що кубкові матчі мають свої особливості мотивації, жага перемоги призводить до максимальної викладки всіх функціональних можливостей команд, безкомпромісності в таких іграх.


Обидві команди мають свої ігрові проблеми, хоча і укомплектовані гравцями хорошого рівня. Особисто я впевнений у перемозі "Динамо", адже своє чемпіонство необхідно підтверджувати в будь-якій грі, як у внутрішньому чемпіонаті, так і турнірах під егідою УЄФА. Не сумніваюся, що мотивація у киян буде позамежною, але не слід забувати, що суперник гідний, технічно сильний, мотивований у боротьбі за звання кращої команди України.


І все ж повторюся у своєму прогнозі - переможе "Динамо", - сказав Решко.