31 липня 2021 11:15
5

Евгений СЕЛЕЗНЕВ: "Это были самые тяжелые полгода в моей жизни, ведь я был без футбола"

Зірковий новачок «Минаю», один з кращих бомбардирів чемпіонату України в історії та екс-форвард збірної України Євген Селезньов дав клубній прес-службі свій перший коментар:


«Чому вирішив перейти в «Минай»? Так склалися обставини. Я знав, що тут чудовий тренер, з яким ще грав, з яким зберіг хороші відносини. Дуже дякую йому, президенту і віце-президенту «Минаю», що довірились мені і тепер я частина команди. Тепер хочу віддячити їм та допомогти клуб здобути результат.


Так, не грав півроку. Але весь цей час я тренувався багато – по 3 рази на день: кросфіт, зал, бокс, хокей, все разом. Старався підтримувати форму. Але зізнаюся, що це були найважчі півроку в моєї житті, адже я був без футболу.


Чи збираюся я закінчувати кар’єру? Якщо я відчую, що більше нічого не можу дати команді, то, звісно, я закінчу. Поки я дуже добре себе відчуваю і хочу принести користь «Минаю». Щодня працюю і відчуваю, що в мене все виходить.


До речі, хочу сказати, що найголовніше, не мій рекорд із забитих голів, а якнайкраще допомогти команді.


Мені дуже подобається Закарпаття, Ужгород, але часу побачити місто ще не було. Сподіваюся, що найближчим часом все виправлю».


Фото - ФК «Минай»

Пол года семью не кормил, бедненький
Он же по контракту, имеет обязательства полгода не давать интервью??!!
Сховати
Денис, як що це дійсно так, то є привід для скандалу (скільки їх вже у "годувальника" було!) і, як мінімум, штрафу. Чи ця заборона не поширюється на прес-службу клубу?
А семья без кормильца...
Не бухай пока)) Вася обидеться...