6 червня 2021 14:14

У "Металлиста 1925" возникли проблемы с аттестацией в Премьер-лиге

Голова наглядової ради “Металіста 1925” Сергій Стороженко розповів про проблеми команди:


“Коли стало очевидним, що попри все мета вийти в УПЛ буде виконана, включилися нові сили – чесні, справедливі, що надходять завжди виключно за законом. Це вони намагаються маніпулювати свідомістю довірливого міщанина і підсилають поліцейських в офіс УАФ для вилучення документів щодо нашого клубу. Пояснити в зв'язку з яким кримінальним провадженням буде виконано вилучення документів і чи є постанова суду – не можуть.

Тут же і не просто так “Металіст 1925” став отримувати зауваження щодо ряду питань при проходженні процедури атестації для участі в УПЛ. Причому настільки смішні, що, напевно, самим авторам зауважень було соромно. І тут же пішли умисні чутки про продаж клубу, про перейменування, про відсутність коштів для УПЛ і так далі. Жалюгідні людишки. Аноніми. Що з них взяти?

У клубі знайшлися перебіжчики, які погнались за зайвою копієчкою. Вони пішли з нашого клубу, прихопивши з собою комп'ютерну техніку, різні документи, в тому числі конфіденційного характеру, легкоатлетичне обладнання і навіть медичний прилад. Плітки про нібито угроблену інфраструктуру не описую, але розмова про інфраструктуру, запевняю, попереду.

І нехай нам вже загрожують всілякими обмеженнями і бідами, нехай нишком паскудять, а кандидат у мери і зовсім погрожує все відібрати, ми впевнені, що попереду не менше важкий шлях. Все тільки починається. Вболівай за своїх!”, - написав Стороженко на своїй сторінці у Фейсбук.