19 березня 2021 18:42

Михаил КОПОЛОВЕЦ: "Увольнение Кобина? Все может случиться"

Після 17 турів чемпіонату України Минай перебуває на передостанньому місці в турнірній таблиці. У ЗМІ з’явилася інформація, що головний тренер команди Василь Кобін в разі продовження серії негативних результатів може залишити свою посаду…


FootballHub вирішив перевірити інформацію і звернувся за коментарем до спортивного директора Миная Михайла Кополовця.

- З’явилася інформація, що Василь Кобін може бути звільнений з посади головного тренера, якщо Минай не обіграє Маріуполь.

- Ви розумієте, така тренерська робота. Якщо немає результату, то все може бути. Але в мене такої інформації немає. Тому мені важко це коментувати.
Але ви знаєте як часто таке трапляється. Ось я недавно давав інтерв’ю – слова перекручують, виривають із контексту. Важко коментувати, чи правда це. Але звісно ж усе може статися. Така специфіка тренерської роботи. Ви зрозумійте, ми усі професіонали, всі все розуміють. У будь-якій команді, де не найкращі результати, є певний “напряг”. Але останнє рішення завжди за президентом.

- Зараз Минай йде на передостанньому місці, а за втраченими очками взагалі на останньому. Які зараз думки у керівництва і чи задоволені роботою Кобіна?

- Ну як можна бути задоволеним, коли немає результату? Зрозуміло, що є “напряг”! Важко щось коментувати, коли команда не виграє, особливо в тих матчах, де потрібно брати очки: ФК Львів, Інгулець… Тепер треба брати очки там, де їх ще важче взяти. Це футбол, що тут можна сказати…

Після зимової перерви в чемпіонаті України Минай провів п’ять поєдинків, здобув лише одну перемогу (проти Олімпіка) та зазнав чотирьох поразок (від ФК Львів, Олександрії, Динамо та Інгульця)

В рамках 19-го туру УПЛ Минай гостюватиме у Маріуполя. Азовці вперше у цьому сезоні зіграють у рідних стінах – в Маріуполі на стадіоні імені Бойка.