25 лютого 2021 19:00

Александр ГРИЦАЙ: "Рух" ищет положительные моменты даже в поражении от "Шахтера"

Старший тренер «Руху» Олександр Грицай проаналізував наступного суперника «жовто-чорних».


– Програвати завжди неприємно, «Шахтарю» в тому числі. Все ж ми шукаємо позитивні моменти навіть у поразках. Вважаю, до наступного матчу хлопці підійдуть у хорошому настрої.


«Колос» – це достатньо досвідчена команда. Всі гравці пограли на рівні Прем’єр-ліги. Це збалансована команда, яка добре грає на атаку. В двох останніх турах вони не пропустили жодного м’яча. Із «Шахтарем» зіграли внічию, тому в обороні в них усе гаразд. Все ж ми будемо старатися знайти ключі до їхніх воріт.


Особисто знаю головного тренера «Колоса» Руслана Костишина. Раніше багато з ним грав у футбол. Він є справжнім бійцем, тому своїй команді він прививає силовий футбол. Ми постараємось нав’язати боротьбу. Гравці «Колоса» добре себе відчувають в єдиноборствах. Тим не менш, ми не повинні поступитись саме у цьому компоненті. В деяких моментах потрібно підлаштуватися під гру суперника, але загалом ми будемо намагатися грати у свій футбол.


У головного тренера зараз приємний головний біль, адже деякі гравці повернулися із лазарету. Конкуренція посилилась. В нас зараз хороша обойма футболістів. На кожній позиції буде грати той, хто сильніший.