3 лютого 2021 08:21

Мид-уик для легионеров сборной Украины: полуфинал Кубка Италии для Малиновского

Уже вкотре доводиться констатувати той факт, що щільність клубного європейського календаря не дає більшості легіонерів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на листопадові матчі, навіть перевести подих.


2 лютого у рамках 1/16 фіналу Кубку Бельгії «Кортрейк» Євгена Макаренка на виїзді протистояв представнику другого дивізіону чемпіонату країни «Ломмелю» (3:1).


У середу, 3 лютого, у 22-му турі турецької Суперліги «Коньяспор» Артема Кравця прийматиме «Генчлербірлігі» (18.00).


«Гент» Романа Яремчука в кубковому матчі прийме на своєму стадіоні аматорів із «Тонгерена» (19.00), «Брюгге» Едуарда Соболя вдома зіграє також з аматорами з «Олса Бракель» (20.30), а «Андерлехт» Богдана Михайліченка на виїзді зійдеться з любителями з «Льєжа» (22.15).


У 22-му турі англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка у гостях протистоятиме «Бернлі» (20.00), а «Вест Хем» Андрія Ярмоленка в Бірмінгемі зіграє з місцевою «Астон Віллою» (22.15).


У 19-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на чужому стадіоні проведе гру з «Уйпештом» (21.00).


«Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка на виїзді зіграє перший півфінальний поєдинок Кубку Італії проти «Наполі» (21.45).


У четвер, 4 лютого, у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубку Греції АЕК Євгена Шахова на виїзді зійдеться з «Аполлоном» (19.30). Нагадаємо, що перша зустріч цих суперників, в Афінах, закінчилася перемогою команди українця з рахунком 2:0.