21 березня 2006 15:36

Парфенова в "Динамо" сделали россиянином, но он про это еще не знает


Українські футболісти московського "Динамо" Дмитро Парфьонов і хавбек пітерського "Зеніта" Олександр Співак ще не є громадянами Росії, незважаючи на те, що в заявках своїх клубів, опублікованих на офіційному сайті РФПЛ, вони значаться саме як російські футболісти.

"У мене український паспорт, і про зміну громадянства я чую вперше за останні кілька років. Додам, що ніхто зі співробітників "Динамо" нічого подібного не пропонував", - наводить слова Парфьонова www.dynamo.kiev.ua з посиланням на газету "Мегаспорт".

Співак також підтвердив, що громадянином Росії не став: "Не буду розписуватися за товариша по команді, але про себе скажу наступне: на руки ніяких документів я не одержував, але процес оформлення йде. З введеним у Росії лімітом легіонерів це ніяк не пов'язано. Просто я хочу залишитися в Пітері і пов'язати з цим містом своє подальше життя".

Ще один хавбек "Зеніта" - Горшков відмовився повідомити, підданим якої країни він є: "Вибачите, але це не та тема, яку я вважаю потрібно обговорювати в бесіді з журналістами. Більш того, пропоную і зовсім її не мусувати".