1 грудня 2020 10:41

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Только чудо удержит Луиша Каштру на посту главного тренера "Шахтера"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Реал Мадрид».

- У місцевій (чеській – прим. «РБ») пресі прочитав, що іспанці повідомляють про те, що «Реал» привезе в Київ найсильніший склад, аби розібратися з «Шахтарем» і помститися за прикру поразку. Вболівальники на емоціях і жадають реваншу.

«Реал» переповнений зірковими футболістами, але не завжди вдається здобути позитивний результат. Чи це рік такий, чи футболісти втратили мотивацію. Складно грати без глядачів, які дають додатку енергію та ентузіазм.

У «Шахтаря» схожа історія. Дуже багато «Гірники» втратили очок у чемпіонаті. П’ять нічиїх за 11 турів – це вже занадто. В останній грі лише лічені хвилини відділяли команду від чергової нічиєї з «Дніпром-1».

Крісло під Каштру вже з великою амплітудою захиталося. Лише диво втримає португальського спеціаліста на посаді. Наприклад, за умови, що вийде в плей-оф Ліги чемпіонів, а «Динамо» програє останні матчі і таким чином «Шахтар» виграє чемпіонат України. Гадаю, що в донецькому клубі вже шукають нового тренера.

Помітно, що гравці «Шахтаря» втратили мотивацію, особливо ветерани. Марлос уже «не тягне», Тайсон виступає без ентузіазму. Таке враження, що футболісти вже сидять на валізах. Вочевидь, Каштру не може збадьорити своїх підопічних. Молодь «Гірників» старається, саме завдяки їй був обіграний «Реал». Проте незрозуміло, який склад випустить Каштру.

У цій зустрічі поставлю на майстерність «Реалу». Прогнозую, що команда Зідана виграє принаймні в два м’ячі.