15 жовтня 2020 20:36
3

После побед в сборных - к клубным делам: динамовцы готовятся к вояжу во Львов

Після виступів за свої національні команди динамівські збірники повернулися до розташування клубу та приступили до роботи з командою.


Більшість збірників повернулася до розташування клубу у хорошому настрої та ігровому тонусі, на важливості чого ще перед паузою на матчі збірних наголошував Мірча Луческу.

Збірна України, хоч і розпочала тиждень збірних невдало, завершила на мажорній ноті, здобувши історичну перемогу на «Олімпійському» над іменитою збірною Іспанії.

Переможними виявилися вояжі додому і для динамівських легіонерів. Національні збірні Томаша Кендзьори, Беньяміна Вербича та Жерсона Родрігеса після жовтневих матчів очолили свої квартети у Лізі Націй.

Не надто успішним виявився цей тиждень для динамівців, які виступали за українську молодіжку, яка втратила всі шанси потрапити на Євро-2021.

Втім, до клубних справ усі гравці без винятку приступили з величезним завзяттям, навіть за такий короткий період скучивши за іграми за «Динамо».

У четвер вечірнє тренування було насичене ігровими та тактичними вправами. Спершу польові гравці працювали окремо від голкіперів, але потім воротарі теж приймали участь у загальнокомандних діях.

У п’ятницю команда збереться на базі рано та проведе ранкове тренування, після якого гравців очікує теоретичне заняття. Ще одне теоретичне заняття тренерський штаб проведе вже по прибутті до Львова, куди команда відправиться чартерним рейсом після обіду та відпочинку.

У день гри з «Рухом» у програмі команди ранкова прогулянка та теоретична установка на гру. Нагадаємо, матч «Рух» - «Динамо» відбудеться найближчої суботи о 17:00.








Заходишь и смотришь на фотки с верой/надеждой на светлое будущее , и вспомните свои ожидания год назад)
Бачу, що Белуце вже тренується з Динамо. Чекаємо у суботу його дебюту?
Яка прогулянка у день матчу? У Львові на повну розгулює вірус! Краще поберегтися!!!