3 березня 2020 14:30

Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: "На каждый матч выходим с мыслью о победе. А там - посмотрим"

На минулому тижні «Десна» здобула першу розгромну домашню перемогу, здолавши «Маріуполь»: 4-0. За підсумками цього матчу Владислав Калітвінцев потрапив у збірну туру за версією одного з футбольних порталів. Ми поговорили з півзахисником «Десни» про попередній матч, новачків та підготовку до матчу до донецьким «Олімпіком».


– За рахунком перемога над «Маріуполем» здалася легкою. Наскільки це насправді було так?

– Так ні, легко не було. Вийшла вдала, важка гра. В нас був гарний темп: непогано бігли як в оборону, так й у напад. Й все ж перемогу я б не назвав легкою.

– Андрій Тотовицький у цьому матчі забив два м’ячі, Пилип Будківський віддав тобі гольовий пас. Наскільки новачки влилися у команду?

– Думаю, це відбулося відразу. Дуже зручно, комфортно грати з цими хлопцями.

– Наскільки ця перемога покращила емоційний стан команди?

– Будь-яка перемога приносить позитивні емоції. Звичайно, приємно перемагати. Дай Бог, щоб й у наступному матчі вдала серія продовжилася.

– Наскільки складно грати через 2 дні на третій, та наскільки фізично готові на одному тижні битися й з «Олімпіком», й з «Зорею»?

– На зборах вдало попрацювали, заклали хороший фундамент на сезон. Тому проблеми в цьому не бачу. Завжди краще грати, аніж тренуватися.

– Чого чекаєш від гри з «Олімпіком»: чи вдасться перемогти?

– Час ще є, розберемо гру суперника. Звичайно, на кожний матч виходимо з думкою про перемогу. А там – подивимося.