1 листопада 2019 08:20

Игрок ФК "Черкащина": "Весна будет действительно огненной для всех команд первой лиги"

Захисник ФК «Черкащина» Анатолій Бурлін розповів про атмосферу в команді


«Матч із Прикарпаттям розглядали як можливість здобути очки, адже це команда не з першої вісімки. Ми дійсно дуже хотіли перемогти, і за змістом гри награли щонайменше на нічию. Але, на жаль…»


Бурлін погоджується, що у захисті у команди все ще великі проблеми. «У нас окрім правого захисника Олега Домальчука, який відновлюється після операції на «хрестах», кадрових проблем немає. Кошелюк на правому фланзі захисту? Він зіграв чимало матчів на цій позиції, тому впевнено там почувається. Дійсно, відчуваємо проблему крайнього захисника. Сподіваємося, що з поверненням Олександра Кирилюка команда отримає більше впевненості. Зараз нам точно не можна опускати руки. У такі моменти проявляється характер, колектив».


Позаду лише перше коло, тому для «Черкащини» ще нічого не закінчилося цього сезону. Є кілька турів восени і вся весняна частина. «Ми зробимо все можливе для того, щоб викарабкатися з дна турнірної таблиці. Ми підтримуємо один одного, багато працюємо на тренуваннях. Весна буде дійсно вогняною для всіх команд – і нагорі таблиці, і серед аутсайдерів».


У неділю команду чекає матч із «Чорноморцем», якому дали гідний бій у першому колі. «У середу «Чорноморець» догравав матч із «Балканами». У неділю побачимо, чи дався взнаки їм той матч у фізичному плані. Але нам у першу чергу варто дивитися на власну гру і наш фізичний стан».


Перший матч другого кола «Чорноморець» – «Черкащина» відбудеться у неділю. Це буде 16 тур, а наш матч почнеться о 17:00.