11 серпня 2019 11:51
5

Источник: УПЛ может подать иск в Лозанну на клубы, матчи которых транслируются на канале "2+2"

Есть вероятность, что УПЛ подаст в суд на канал "2+2" и клубы-партнеры, которые, вопреки решению лиги, не согласились передать свои права в единый пул.


При этом УПЛ не оставляет попыток решить вопрос мирным путем и ведет переговоры с "Динамо", "Десной", "Днепром-1", "Карпатами" и "Зарей", чтобы со следующего сезона решение лиги о создании единого телевизионного пула все же вступило в силу.


Обращение в Спортивный арбитражный суд Лозанны рассматривается УПЛ как крайняя мера, если клубы не прислушаются к решению большинства.

Так. В Лозанні є один мінус для нас. Грім адвокат і в Лозанні він там багатьох суддів добре знає. Тому він і тут. Бо допоміг Павелку виграти суд у Суркіса. А тепер павелко йому таким методом йому повертає гроші. Він же приїжджає в Україну тільки за зарплатою. І щоб ще трохи напакостити нашому чемпіонату. А 5 клубів чомусь мовчать. Адже в жодній країні немає монополії на трансляцію. Крім того Україна теж показує. Вони теж в пулі. Тобто всі ахметовські канали мають право. А інші - ні. Абсурд. Не знаю, чому мовчать Динамо, Зоря, Дніпро, Десна, Карпати. Можна заявити про створення окремого чемпіонату. Олімпік нехай собі шукає інше місце. Олімпійський не є власністю Павелка. Тому Динамо цілком може там грати. Можливо поки ще бути без єврокубків. Але досить швидко павелко-хаб розвалиться і більшість команд перейде в цей чемпіонат. Особливо з нижчих ліг, яких обдирають до нитки і не допускають до прем'єр ліги.
Ну і? 5 команд відмовляться. Дискваліфікація? І що? З ким без Динамо, Карпат, Зорі і Дніпра буде грати ця Ліга? Це найкращі команди, команди з історією, армією прихильників. Без Динамо взагалі ця ліга нікому не буде потрібна. Буде шахта грати у власний чемпіонат. А Динамо просто пройде важку процедуру і буде грати в іншому чемпіонаті. А може і і ншій Лізі, яку самі команди створять. Все не так просто.
А клубам тогда не мешало бы выразить недоверие УПЛ. И все шавки сдрыснут обратно в кротовьи норы
Я насколько помню УПЛ задумывалась для удобства и комфорта клубов... Смешно
Источник: Євробонди ДТЕК Ахметова падали на новинах про розслідування НАБУ