26 липня 2019 20:01
5

Экс-игрок "Карпат": "Маркевич мог стать хорошим тренером, но занимался х****й"

Колишній гравець Карпат Роман Зуб жорстко висловився щодо екс-тренера львів'ян, Металіста, Дніпра та збірної України Мирона Маркевича.


- Абсолютно не вважаю Маркевича найкращим українським тренером після Лобановського. Фінал Ліги Європи – заслуга Рамоса. Маркевич прийшов на готову команду і мав шалений фарт. Це єдине, що в нього було.

Він міг стати хорошим тренером. Але займався х**ньою. Такою, що ви собі навіть не уявляєте. Вони разом з Дячуком-Ставицьким зіспівались свого часу. На трансферах і всьому най**ували всіх – і Гірника, і Димінського.

Всі футбольні люди називають його ган**ном. Розкажу, як я пішов з Карпат. Грали в Полтаві. На початку другого тайму Беньо отримав червону картку. Ми вдесятьох виграли – забив Чижевський і я. На зібранні Беня штрафують, а я кажу: "Ви що – це ж виграшна гра". Я приходжу, а мене – по баблу. Якщо б ми цю гру не виграли, то Маркевича прибрали би. А він сидить, голова вниз, ніколи в очі не дивиться. Кажу йому: "Краще б я той гол не забив, вас би тут вже не було". Він підняв очі. Більше мене в команді не було.
А что это за хуб такой? какая то отрыжка футбола. А Маркевич таки да, лучший. Но у Шевы с Ребрухой есть все шансы обскакать, может у Вернидуба.
Он и сейчас этим же занимается.
ну так це правда. Маркевич набрав у Карпати ноунеймів за відкати з агентів, і з тими ноунеймами вилетів із вишки. Димінський з нього вимагав бабло повернути. Ну а договорняки за Мироном всю дорогу тягнуться.
Тренер хороший, але людина гімно.
Культурна людина, цей Зуб, і, відчувається, експерт серйозний. Якихось нездар тут не надрукують...
Обіда,не більше,не менше.