4 липня 2016 21:05
19

В сборную Украины хотят пригласить тренера-иностранца

На пост головного тренера збірної України з футболу хочуть запросити іноземця. Про це повідомляють джерела Еспресо у Федерації футболу України.


Наразі розглядається три кандидатури - тренер збірної Ісландії Ларс Лагербек, наставник збірної Польщі Адам Навалка та керманич збірної Албанії Джованні Де Б'язі. Пріоритетним варіантом вважається Лагербек.


Проте заполучити когось із цієї трійці не так просто. Лагербек різко виріс в ціні і чекає пропозицію від ТОП-збірної. Навалка чекає конкретної пропозиції від Польського Футбольного Союзу (контракт закінчився після матчу з Португалією). Де Б'язі значиться в розширеному списку кандидатів на пост тренера Італії (але там в пріоритеті Джампьєро Вентура), і поки не розглядає інші пропозиції.

Если призначат Лагербека из Исландии, я офигею. Было бы супер. Де Бьязи тоже нормальнывй вариант. Но навалка - нет, с поляками ничего не показал ни в одном матче, на везении дошли.
Де Бьязи + Шева может было бы не плохо
Найкращий іноземний тренер - Маркевич! :)
Лагербек был шикарным вариантом,но назначят Шеву,то наверно надо будет перекрыть дорогу как минимум,а может ине одну,сколько они будутиметь народ?без они никто,а вместе мы сила главное правильно скоординировать все действия
Никакого иностранца не будет. Уже проходили это сто раз. После того, как тупейшим образом кинули Блажевича и назначили Буряка, картина повторялась не раз. Так что встречайте Андрея Николаевича -- единственного и безальтернативного.
Сховати
devalko, ну вот зачем же так сразу.
то было друго руководство, новые президент - может и другие методы будут. Лично я верю