4 лютого 2016 14:34
10

Мирон МАРКЕВИЧ: "Хочу добиться, чтобы Безус разозлился на меня и доказал, что я ошибаюсь"

Тренер "Днепра" Мирон Маркевич в интервью "Футбол24" рассказал о своем отношении к полузащитнику днепрян Роману Безусу.


- Никак не могу добиться, чтобы он разозлился на меня. Не то, чтобы я только «Безус и Безус»... Хочу, чтобы он мне доказал, что я ошибаюсь. Все зависит от него. Я не устал - это моя работа - но все, что я говорю, он не воспринимает. Сейчас такой футбол, что на поле нужно много бегать. У Безуса мастерство есть, но этого мало. Нужно бегать, играть в отборе, быстро мыслить, а не передерживать мяч. К сожалению, пока не могу этого добиться от него.


Олег Бабий, Футбол 24

Прдати десь в Угорщину і хай бігає за тарілку супу
50 тис євро в місяць зарплати) Нащо злитись? за такі гроші я би сам критику терпів...
Трудно воспринимать постоянное публичное хамство.
Сховати
Демофоб, Ну яке ж то хамство! Не дуже лагідна, але критика яка не виходить за певні рамки пристойності. Тим більше, що тренер має певні звитяги й досягнення в футболі, а що має Безус, окрім отриманого захмарного контракту?!
Сховати
Козак, це звичайне публічне хамство на публіці, яким Маркевич традиційно дле себе займався на прес-конференціях та під час інтерв'ю. Зараз цим новим коментарем він прагне повернутися до цивілізованого спілкування, але дивно очікувати, що у нього налагодяться стосунки з гравцем, якого він тривалий час ганьбив через ЗМІ.
Сховати
Демофоб,
Все-таки я не можу погодитись, що такими зауваженнями можна зганьбити чоловіка, а не ганчірку, безвольну розмазню. От тобі не здається, що в нас футболісти стали гірше баришень?! Навіть вже від того, що вони витворяють на полі ледь їх задінь. Треба всім показувати фінал ЧС-1978 року - от де дійсно мужики грали. І взагалі! Що такогго хамського сказав Мирон. Я не в захваті від нього і як тренера і як людини, бо то, що він собі дозволяв в бік Динамо - то йому потрібно було б зуби шатати. І збірну як він просрав в угоду хазяїну. Та з тим йому жити! Але й приструнити публічно таких як Безуса - мабуть інколи варто. Хватить робити футболістів недоторканими!
Сховати
Козак, якщо не пам'ятаєш, погугли - це дуже легко знайти.
Сховати
Демофоб, Навіщо гуглити? Я й так пам'ятаю, що не було там такої вже крамоли. Ще раз повторюсь - наші гравці вже такі балерини стали, що й слова не скажи! І якщо тренер вважав, що може такий виховний крок дасть поштовх, то мав на це право, бо я вважаю, що він застосовував й іншу методи. А ти пам'ятаєш як відреагував Безус? Дійсно, як ганчірка, на рівні свідків Ієгови.
Козак, але в одному я погоджуюсь: Маркевич - дуже погана людина.
Важко щось довести якщо ти перетворився з легкого швидкого гравця з технікою на зарозумілого товстуна.