1 серпня 2014 15:31

ФК "Черкасский Днепр" проведет благотворительную акцию в помощь украинской армии

13 серпня 2014 року ФК "Черкаський Дніпро" та молодіжна збірна команда України з футболу зустрінуться у благодійному товариському матчі "Усі разом допоможемо армії!". Матч відбудеться у Черкасах на стадіоні "Центральний" о 19:00.

Цей матч проводиться за ініціативи Федерації футболу України та керівництва її ексклюзивного комерційного партнера ПрАТ "Україна Футбол Інтернешнл". Кошти від реалізації квитків на матч, надходження від його спонсорів і партнерів, будуть спрямовані на забезпечення потреб української армії.
Продаж квитків розпочнеться 2 серпня у касах стадіону "Центральний". Вартість квитків на матч − 10 грн. Загальна кількість місць на стадіоні − 10 000. Таким чином, заповнивши весь стадіон, вдасться зібрати суму 100 000 грн. А якщо до зазначеного проекту долучаться спонсори та партнери ФФУ і ФК "Черкаський Дніпро" − ця сума може стати значно більшою.
Купуйте квитки та відвідайте перший в історії матч, в якому немає переможців та переможених! Головне − наша спільна перемога! Перемога єдиної України!