10 червня 2014 16:08
8

Григорий СУРКИС: "ФФУ вправе не выдать "Волыни", "Карпатам" и "Говерле" лицензию на следующий сезон"

На брифинге, состоявшемся после заседания исполкома ФФУ, вице-президент УЕФА Григорий Суркис заявил: не все гладко с перспективами сразу у трех команд, представляющих Западную Украину.

- Игорь Гатаулин как председатель комитета лицензирования высказал обеспокоенность ситуацией, связанной с большими долговыми обязательствами перед футболистами, тренерами и менеджерами «Волыни», «Карпат» и «Говерлы», - сказал Суркис. - Это говорит только об одном: если в ближайшее время эти клубы не начертят «дорожную карту», которая должна быть выработана совместными усилиями и включена в повестку дня общего собрания собственников команд премьер-лиги, могут возникнуть трудности. Как следствие, ФФУ вправе не выдать должникам лицензию. А если, несмотря на все эти проблемы и выдаст, не хотелось бы, чтобы проверяющая инстанция - а это департамент лицензирования УЕФА - в какой-то момент отобрала право у ФФУ выдавать лицензии впредь.

Мені цікаво, яким чином Суркіс може видавати ліцензії кротам, МД, Олімпіку, Зорі і ММ
Сховати
А с чего ты решил, что их будет Суркис выдавать?
Суркіс тільки константував факт. Інша справа, що вчорашня влада плавно підводила саме західноукраїнські клуби до фінансової неспроможності.Простою мовою - донецькі "нібито цивілізовано" прибирали конкурентів.
Сховати
а при чому "вчорашня влада" до боргів по зарплатам? чи вона замість керівництва Карпат, Говерли та Волині підписувала контракти, по яким досі не розрахувалися? чи знову у нас "во всем виноваты папередники"?
Сховати
А ти, Angelus, мабуть дійсно, з іншої планети і не в курсі, в яку частину України останні роки йшли фінансові потоки? І кожна дрібниця, зв*язана з грошима суттєво впливала на кожну людину західного регіону. Власники згаданих клубів - не виключення. От тобі й "папереднікі"...
Сховати
та ну) я думаю, вам варто почитати, про власників цих клубів http://forbes.ua/nation/1355394-20-samyh-bogatyh-narodnyh-deputatov а тепер біль докладно Нестор Шуфрич, Говерла - Состояние: $195 млн (http://forbes.ua/persons/157-shufrich-nestor-ivanovich) Игорь Палица, Волынь - Состояние: $72 млн (http://forbes.ua/persons/153-palica-igor-petrovich) Петр Дыминский, Карпаты - Состояние: $87 млн (http://forbes.ua/persons/317-dyminskij-petr-petrovich) При "вчорашній владі" Шуфрич був депутатом ПР (і не чув, що він партію залишив), Палиця - позафракціним (довіреною людиною Коломойського в ВР), Диминський свого часу (коли був депутатом) також входив до фракції ПР і контакти остаточно навряд чи втратив і ви кажете, що людям із такими статками та зв'язками погано жилося? подумайте ще раз
Сховати
Можливо ти Angelus, і прав.... Тоді що, виходить? Банальне жлобство?
И останутся Динамо и Днепр против 10 кротячих одноклассников.