16 травня 2014 13:16

Юрий БЕНЬО: "Динамо" при Блохине и Реброве - совершенно разные команды"

Відомий у минулому футболіст Юрій Беньо, який свого часу пограв, зокрема, і за донецький "Шахтар", прокоментував "Футбол 24" учорашній фінальний матч за Кубок України.

- Юрію, перебіг і результат гри вас здивував?

- Перебігом здивований, а ось результатом – ні. Поєдинки "Динамо" із "Шахтарем" завжди напружені, часто закінчуються конфліктами і боротьбою не тільки на футбольному полі, а й за його межами. Тому гра виправдала очікування і мала сподобатися усім. Єдине, у першому таймі "Динамо" приємно здивувало, а "Шахтар" - розчарував.

- Чим саме здивувало "Динамо", а "Шахтар" розчарував?

- "Динамо" здивувало тим, що нічого не дозволило робити "Шахтарю". Кияни зламали гру суперника, диктували свої умови, створювали моменти і реалізували два. "Шахтар" дуже блідо виглядав, не очікував від них цього. Уже в другому таймі "гірники" додали, але "динамівці" своє відстояли.

- "Динамо" при Блохіну і Реброву – різні команди?

- Так, дві зовсім різні команди.

- Як це можна пояснити?

- (Cміється) Тим що раніше працював Блохін, а тепер Ребров. Сергій знайшов спільну мову із гравцями. І ми тепер бачимо, що хоче тренер від футболістів на полі. Раніше був просто набір кваліфікованих гравців, "Динамо" вигравало матчі за рахунок індивідуальної майстерності окремих виконавців – Ярмоленка, Гусєва, Мбокані. А зараз ми бачимо на полі, у першу чергу, команду.

Гліб Ваколюк