13 вересня 2013 12:48
4

Матч "Динамо" - "Генк" покажет телеканал "2+2"

Група компанія «1+1 медіа» дає старт футбольній осені. Наступного тижня в ефірі телеканалів «1+1» та «2+2» відбудуться трансляції одразу кількох гучних матчів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи УЄФА за участю українських команд. Нагадаємо, що «1+1 медіа» перемогла у тендері на показ матчів ЛЧ та ЛЄ до 2015 року.

У вівторок, 17 вересня, нинішній чемпіон України ФК «Шахтар» проведе свій перший матч у груповому етапі Ліги Чемпіонів проти «Реал Сосьєдад». Якою буде гра єдиного українського клубу в ЛЧ, - дивіться о 21:30 на телеканалі «1+1».

Паралельно на телеканалі «2+2» відбуватиметься трансляція першого туру групових матчів Ліги Чемпіонів о 21:25 «Баварія» - «ЦСКА», а о 01:00 - «Манчестер Юнайтед» - «Байєр Леверкузен».

У четвер в ефірі «2+2» одразу два великих українських клуби гратимуть свої матчі у Лізі Європи – «Дніпро» та «Динамо». 19 вересня о 19:55 «Дніпро» зустрінеться на виїзді з «Пандурієм» (Румунія), а о 22:00 «Динамо» прийматиме «Генк» (Бельгія).

Цієї осені телеканал «2+2» транслюватиме усі без вийнятку ігри ФК «Дніпро» у Лізі Європи та покаже три важливих матчі «Динамо» у єврочемпіонаті:

19 вересня - «Динамо» - «Генк», 7 листопада - «Тун» - «Динамо», 12 грудня - «Динамо» - «Рапід».

Як відомо, «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» розділяють права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 років.

Ну и чудненько, все уже привыкли смотреть игры Динамо и Днепра на канале 2 + 2. Но невкоем случае не на кротячих каналах Футбол и Украина,на этих каналах дерьма больше чем где либо.
Сподіваюсь, що ігри "Динамо" не заженуть на "Футболи". Хоча б ТРК Україна.
Сховати
Сподівайся. ТРК"Україна" зробить все можливе, що б якомога менше українців побачили Динамо. Це їм ні до чого. Їхній Шахтар має бути самим популярним клубом! Їм простіше показувати матчі ШД по "Першому", "Інтер+", "Україна"для популяризації клубу. Ці канали доступніші.
Сховати
А я про що?